Een nieuwe kantelpoort of sectionale poort in Limburg (Ham, Beringen, Tessenderlo)? Vertrouw op het vakmanschap van garagepoorten Vanden Poel Michel!

Kantelpoorten en sectionale poorten: al jarenlang dé referentie in uw regio

Een garagepoort die vervangen moet worden door een fonkelnieuw exemplaar? Een nieuwbouwwoning die u van de meest innovatieve sectionale poort wilt voorzien? Bij Vanden Poel Michel zit u goed.
Al jarenlang specialiseren we ons in de levering en plaatsing van kantelpoorten en sectionale garagepoorten (Limburg). Ons team kent de kneepjes van het vak en verzekert elke klant van superieure kwaliteit. Daarvoor vertrouwen we op gerenommeerde merken. En natuurlijk: op het vakmanschap van onze eigen plaatsers.

Kantelpoort in Tessenderlo, Ham of Beringen

Een kantelpoort is een budgetvriendelijke, veilige en betrouwbare garagepoort voor elk gebouw. Indien nodig kan elke kantelpoort geautomatiseerd worden. Bovendien is de kantelpoort van uw keuze leverbaar in een ruime waaier aan uitvoeringen.
Bij ons vindt u een divers assortiment aan kantelpoorten dat perfect bij u past. U kiest het materiaal, de afmetingen en de kleur. Wij zorgen voor een piekfijne installatie, zonder zorgen.

Sectionale poort of kantelpoort plaatsen in Ham, Tessenderlo of Beringen of erbuiten? Ontdek onze garageporten en vraag snel uw gratis offerte aan!

Sectionale poorten: techniek en veiligheid

Met een sectionale poort geniet u écht van het neusje van de zalm. Uw nieuwe garagepoort is immers:

  • Veilig: met één druk op de knop opent en sluit u uw garagepoort. U hoeft niet meer uit te stappen op donkere avonden en verhoogt de veiligheid van u en andere bestuurders.

  • Mooi: sectionale poorten zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en perfect af te stemmen op uw woning.

  • Inbraakveilig: de ijzersterke techniek van uw sectionale poort geeft ongewenste bezoekers geen schijn van kans.